psikolojik.gen.tr
Psikolojik

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









Psikolojik yorumları

Psikolojik Hakkında Yorum Yapılmıştır


Remziye

Slm benim annem olyan bir şey anlatiyo olmuş gibi sende biliyon diyo cildircam napmam gerekiyo hangi doktora gidim

2018-06-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Sedef

Bende ağır depresyon belirtilerinin hepsi var ama psikoloğa gidemiyorum polis olmak istiyorum ama psikologa gidersem önüme engel cıkacak sırf bu yüzden gitmiyorum neyapabilirim

2018-06-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Gazi

Narsist kişilerin yazıları iri olur harfler düzensiz 4 satır da A4 dolduran biri

2018-06-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Sore Loser

23 yaşındayım. Oyun bağımlısıyım. Oyunda çok sinir bozucu bir şekilde birkaç yenilgi üst üste aldığımda kollarımı ısırıyorum. Ailemin de kendi içinde geçimsizliği yüzünden, birkaç kere ocağı açıp gaz kokladım. İntihara teşebbüstü onlar ama mutfağa doğru gelen birini gördüğümde gazı söndürüyordum

2018-06-17

Kullanıcı oyu: 4,5

roman havası

Kimse beni kandıramaz anam hariç...Gülmeyin arkadaslar şizofrenının kolay kandırılan tabiri caizse saf kalpli insanları etkileme gücü vardır. Bununla ilgili bi sürü haber cıktı Gazıantepte bir şizofren anne ve cocukları vardı annesının ölümünün ardından intihar etmişti toplu halde. Kadın kurduğu hayal dünyasında büyütmüş cocukları.yalanlarını çok iyi gizlerler. Boş adam hastalığı..

2018-06-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Gulay

Uzun zamandir herkesten kacar oldum.esim cocuklarim haric anne babada dahil kimseyle gorusmek istemiyorum .Bugun bayram ve benim icin siradan gunden farki yok.Hic birsey bana tat vermiyor.Hep Yorgun bitkin .cocuklarda kiziyor.Depresyon gibi .Peki ilac mi terapi mi almaliyim gecer mi

2018-06-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Barbaços

Cimriliğin histeriklikle ilgisi var mi

2018-06-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Ziya

Aslında mutlu olmam gerekir: harika bir üniversitede okuyorum, çirkinim, mizah seviyem yerlerde , en önemlisi de asosyâlim, takma diyorsunuz da ömrü boyu bir odada yalnız kalacağınızı , hiç kimsenin almadığı biri olarak yaşamınızı sürdüreceğinizi düşünerek mutsuz olmazsınız ,emin olun direk intahar edersiniz anladınız mı ?

2018-06-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Gökhan

Ben imza atarken birşey yazarken özellikle resmî devlet dairelerinde tapu belediye gibi imza atarken çok heyecanlanıyorum elim çok titriyor yazı yazamıyorum imzamı atamıyorum yardımcı olurmusunuz

2018-06-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Ramzi kum

Bundan 4 ay önce caliştiğim iş yerinde laptopum çalindi nasil oldu kim aldi diye düşünürken etrafimdaki kişiler tarafindan yapıldiğini düşünmeye başladim sonrasinda kimlik bilgilerimi paylaştiğim bütün herşeyden şüphe duymaya başladim sonra kafamda kurmaya sonrasinda hiç düzelmeyen moralimi baş ağrisi olmaya başladi yardimci olursaniz sevinirim

2018-06-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Marxist

Günümüzün en ölümcül hastalıklarından birisi :)

2018-06-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Yelda

Merhaba. Dün tuvalette oturmuş telefonla uğraşırken -tuvaletin kapısı aralıktı- aniden odadamın penceresinin çarpma sesini duydum, odadan adım sesleri geldi, sonra odamın ışığı kapandı ve kapıda fenerden yansıyan ışık gördüm -uzun süre oradan gitmedi o ışık-, sonra kitaplarımın falan düşme sesi geldi. O esnada ben gidip tuvaletin kapısını kapattım. Korkudan nefes falan alamıyordum, her yerim titriyordu. Sonra ablam geldi yanıma ağladığımı duyunca. Zar zor tuvaletten çıkarttı beni ve odaya gittiğimizde pencerem kapalıydı, kitaplar kitaplıkta diziliydi, odamın ışığı açıktı vs. Daha önce ne korku hikayeleri okudum, ne korku dizisi-filmi izledim. Yaklaşık 4-5 yıldır basit silüetler falan görüyordum zaten ama bu ilk kez oldu. Aynı zamanda evde-dışarda-kalabalık ortamda-boş ortamda-aydınlıkta-karanlıkta kısaca her an takip ediliyormuşum gibi hissediyorum, bir odadan çıkarken falan odada saklanan biri gelip bana zarar verecekmiş ya da yan odalardan biri çıkıp bunu yapacakmış gibi hissediyorum.

2 hafta sonrasına psikiyatriye randevu aldıkta sizce bir hastalığımın olma ihtimali var mı?

2018-06-11

Kullanıcı oyu: 4,5

samet

Anksiyete Belirtileri
Kalp atışlarının hızlanması
Göz bebeklerinin genişlemesi
ağzın kuruması
Baş ağrısı
Boyun, baş ve göğüs bölgesinde kızarıklık
Tende solgunluk
bunlar dışında hepsi bende olan şeyler herşeyden korkarım ama üstüne de giderim hafıza kaybı kısmı ise isim hafızam çok kötü birini 1 hafta görmiyim adını söyliyemem

2018-06-11

Kullanıcı oyu: 4,5

İdal

Bir gun sabahleyin okula gidiyordum yazin buraya gelen arkadasimin sesini duydum bagriyordu kapiyi actim heralde gittiler dedim ve okula gittim aksamustu eve geldigimde onlar daha buraya gelmemislerdi

2018-06-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Dilek

Ben bir anda herseyden tat ve haz almamaya basladim surekli ölucegiz bir sey yapmaya ne gerek var ve hic birseyden mutluluk va sevinc duymuyorum

2018-06-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Ramazan aksüt

Slm bende sınırsıkısması var belde neyapmamlazım

2018-06-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Nurten

Asagılıknduygusu içindeyim

2018-06-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Ben ben bene

4 gün boyunca yerlere bakmışım aç susuz kalmışım. Ben 4 günü hatırlamıyorum. 4 günün içinde Halisinasyon gördüğümü hatırlıyorum

2018-06-08

Kullanıcı oyu: 4,5

mutlu

sınavın sahibi? bilimden uzak, fantastik ve vasat zeka seviyesinde bir site.

2018-06-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Nur

Bende sinirlendiğim zamanlar kendi kendime konuşuyorum içimdeki öfkeyi sınırı boşaltmak için böyle bir yöntemi sectim

2018-06-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Beyza

Ben içine kapanık kendi kendine konuşan çabuk sinirlenen her sorunu içine atan durup durup ağlayan biriyim sizce ne yapmalıyım

2018-06-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Sanner

Ya bu sinir öldürecek ya ben cok sinirliyim yada cevremdeki insanlar bana karşı kötüler anlamadım hızurum yok bide bu ustteki yazıyı oludum hepsi bende var 😂Bilmiyorum ne yapacagımı gercekten bıltım

2018-06-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Esra

Bende geceleri genelde saatlerce yaşadığım şeyleri kendi kendime konuşarak değerlendirme içine alıyorum bazen bu dışarı çıktığımda da olabiliyor artık kendimden şüphe etmeye başladım .Hatta dışarda kendi kendime konuşurken başkaları görüp de deli sanmasın diye telefonla konuşuyormuşum gibi yapıyorum :)

2018-06-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Selvi

Çok sinirliyim sürekli evde bi bağırtı huzursuzluk mevcut ve hepsi bana bağlı aşırı yorgunluk wtraf nankör insanlar ilgisizlik

2018-06-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Hesperia

Ya 6 ya da 7 yaşlarında başladı küçükken çok yalnızdım ve genelde hayali arkadaşlarım vardı kalabalık ortamlara giremezdim bacaklarımı çimdikler tırnaklarımı yerdim.Şu an 15 yaşındayım artık yanlız değilim bir kaç arkadaşım var ama hayali arkadaşlarım hala içimdeler ve ne zaman sinirlensem,Ne zaman kalabalık bir ortama girsem ne zaman yanlız kalsam içlerinden biri kendime zarar vermem gerektiğini kendimi öldürmem gerektiğini söylüyor sinir krizleri geçirmeye başladım kendimi çimdikliyorum,kafamı bir yerlere vuruyorum ya da tırnaklarımı ve kendimi ısırıyorum.Daha 3 gün önce kendimi bir su bardağı ve maytapla yaraladım bacaklarım yara içinde kollarım çizik dolu artık ne yapacağımı şaşırdım. . .

2018-06-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Sibel

Ben üst komşuya taktım kafamdan cikaramiyorum

2018-06-01

Kullanıcı oyu: 4,5

tuba

kesinlikle eşim narsistmiş bunu ondan ayrıldıktan sonra anladım meger 4 yıldır çektiğim sıkıntıların sebebi buymuş hayatı mahfolan 2 tanede kız çocugu birde ben kaldık ortada şimdi sadece allaha havale ediyorum eski sevgilisyle birlik olup bana savaş açmışlar daha ne diyeyim ki bu hastaya

2018-05-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Nur

Merhaba. Ben henüz 19 yaşındayım ama yaklaşık 5 senedir anksiyete belirtileriyle yaşıyorum. Lisede anestezi bölümü kazanmayla anladım bunu yani mesela ufak bi uygulama öncesi insanların önünde nasıl yapıcam ya yapamazsam ya ellerim titrerse diye sürekli kendimi yerken blmaya başladım. Doktora gittim ama yaşım küçük olduğu için hafif bi ilaç verdi yada bana yaramadı bilmiyorum. Stajla birlikte bunu atlattım sanıyodum meğer daha fazlası olmaya başlıyomuş. Artık ileri derecede panik atağım var ellerimde titreme ve yeni girdiğim bi ortamda aşırı hryecan. En kötüsüde herşeyi ama herşeyi kafama takmam. Ve bnun sonucu Ağlamam. İnsanlar beni panik atağım ve takıntılı olduğum için zor biriymişim gibi görüyolar ama ben kendimi hasta olarak görüyorum. Başımdan kötü bi olay geçti ailemle karşı karşıya kaldım. Eski sevgilime güvenip yaptım hemde bunu ama onun tanıdığım gibi biri olmadığonı gördüm. Yani herşeyin üstüne bide güven sorunu eklendi. Hayatıma biri girdiğinde aynı şeyleri yaşıcam gibime geliyo hep. Ve ben bazem kendimi çok yorgun hissediyorum. Kafamın içindekilerden kurtulmak istiyorum. Kronik olarak omuz ağrılarım var. Ellerimde siğiller çıktı. Ellerimde titreme terleme vb.. şeyler. Doktora gitsem aynı ilaçlaro vericek ve şuan napıcam gerçekten bilmiyorm. Bi yol gösterirseniz sevinirim.

2018-05-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Nurgül

Ani sinirlenip saldirgan bir hal aliyorum hic sebepsiz eb kucuk seye sinirleniyorum cok kotu seyler oluyor

2018-05-30

Kullanıcı oyu: 4,5

duygu

asırı hiberaktif oldugum için ders çalışa mıyorum 2 dk yerimde oturamıyorum sogukkanlı olamıyorum hep hızlı olmaya calısıyorum sabredemıyorum hersey hemen olsun
istiyorum

2018-05-29

Kullanıcı oyu: 4,5

duygu

her zaman sinirliyim hayata her seye benim istediğim hayatı yasamak istedim ama benim ne annem ne bbam ne kardeslerim istediğim hayatı yasamadım kısacası haytan nefret ediyorum
yardım edin

2018-05-29

Kullanıcı oyu: 4,5

duygu

kendimi tanımıyorum nasıl bir kişiliğe sayibim bilmiyorum

2018-05-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Cosqun

Selam sanki benim babanin davranisi hatta eminim ki ayni hastalik kimse bu sorunla bas etmismi? Lutfen bilgi verin ihtiyacimiz var

2018-05-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Keriman

Bir an bi halsizlik elleri ve kolları his kaybı nefes almakta zorlanma hareketsiz kalışın ve ani bir an da baş geri gider ve köpek uluması gibi ıçimden bağırma geliyor bu neden ola.bilir bunu yaşayan başka biri daha varmıdır.

2018-05-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Kezbab

Bir an bi halsizlik elleri ve kolları his kaybı nefes almakta zorlanma hareketsiz kalışın ve ani bir an da baş geri gider ve köpek uluması gibi ıçimden bağırma geliyor bu neden ola.bilir bunu yaşayan başka biri daha varmıdır.

2018-05-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Huniland

Bariz ben burdayım die bağıyorlar yürüyüşü duruşu bakışları ayık olun arkadaslar

2018-05-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Apo

Sirtim yaniyo bazenn ne yapmaliyimmb

2018-05-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatma

Merhaba eşim bir kaza geçirdi sonra cezaevine girdi yaklaşık 15 gün oldu fakat ahlaksızca ağlamak olan olayları sanki biri fısıldıyor gibi o olayları tekrar tekrar beynimde çözümleyemiyordusunce ve ağlama geliyor ne yapmam gerek

2018-05-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Romen diojen

Allah kahretsın ya ben niye her zaman haklıyım ? İlkoluda süreklı sidik yarıştırırdık birbirimizle orda kaldık bi adım gidemıypruz. İtiraf edemıyorum benım sorunum kendımle.

2018-05-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Mervegül

Aslında dusunuce hersey verecek cevabım var fakan spontan sohbette sorun yasıyorum. Zaten sızofrenı ve otızmın asıl sorunu bu degıl mı? Bana dusunmek ıcın bıraz sure ver abı ya :-D

2018-05-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Suskun

Sustum herseye her acıya her yaşanan kötü yaşanmışlıklara mutsuzum hemde hic tahmin edemeyeceginiz kadar cok eşimle evliligim benim istedigim bir evlilik degildi ailemin kararıydı 15 yıl boyuncada sevemedim gidecek yerim yok kalacak yanım yok karanlık icinde bir ışık ümid ediyorum bir gün o ışık yanacak

2018-05-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Ay gözümden yaş geldi

Kendilerını terlık atarak savundukları söylenir:))

2018-05-23

Kullanıcı oyu: 4,5

terliksi hayvan

sadece mikroskop altında görülebilecek sorunlar dev aynasında görülebilir belkıde boy aynasına ihtiyaç vardır kimbilir..

2018-05-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Vasati bile iyi kalır

Herşeyin tamda bi pıtırın kusur kaldı :-D

2018-05-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Can

Bende de bazen özellikle yanlız iken bir konu hakkında başlıyorum hem hayal kurup hemde konuşmaya bazen bunu toplum içinde de yapıyorum yolda yürürken kendi kendime de konuşuyorum bazen karşımda ben varmışcasına konuşuruyorum ha fark ediyormuyum evet bazen 15 bazen 2 dk sonra kendine gel komutu vererek kendime geliyorum bilmiyorum deliriyormuyum ? Stres varmı var sinir varmı illaki üniversite öğrencisinin yaşadığı normal durumlar fakat bazen bu durumdan dolayı kendimi acayip kötü hissediyorum

2018-05-22

Kullanıcı oyu: 4,5

milller

Bir delinin bir sarhoşa akıl vermeye calıstıgı , iki tarafında biribirini dinlediği ve nedense bunu yapmaya inatla devam ettiklerine bir türlü anlam veremedıklerı durumların yorumu... Not: ben deli değilim, not ben piyon değilim

2018-05-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Has hole

Genclere dogru yolu gosteren buyuklerdır. Klavuzu karga olanın burnu pislikten cıkmazmıs. Yazık

2018-05-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Mezarlıktakı scarlı hayalet

insanlarda pek cok zeka turu vardır sosyal zeka duygusal zeka akademık zeka vs. Bu hasta grubunda sosyal zeka yoktur beynin o bolgesı dogustan bozuk ce calısmamaktadır. Ne kadar anlatırsanız anlatın anlamayacaklardır bu aynı excel yuklu olmayan bılgısayarda excel dosyası açmaya calısmak gıbıdır.

2018-05-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Nur

Merhaba ben 6 yasindayken benim babam beyin felci gecirdi o zmanlar benim kardesim olacakdi annem baya dusuk falaan yapmisdi iste neyse annem karnindan igne vurarark dogdu benim kardesim ben babami cok severdim babam 85 olucekdi doktorlara son anda ameliyat yaptiralim noolur noolmaz dedik babam ameliyat oldu basarili gecdi allah a sukur babam yasiyor ama ben eksikli gibiyim herkezin babasi kizini koruyup kolluyor benimkisi maalesef yapamiyor sag elini kullanamiyor damar tikanikligi var biliyorum babasi olmayanlarda var ama ben cok uzuluyorum annemde uzuntuden hastaliklar cikmaya basladi bendede migde gastiridi ve sinuzit cikdi bu konuyla ilgili olarak ben kucukken boyle bir tramva gecirdim psikolojim bozuldu kendimi boslukda ve yanimizda kimse yokmus gibi hissediyorum sinirlerim bozulunca aglayip kendimi isiriyorum bana yardim edebilecek olan yazabilirmi

2018-05-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Sıdıkanın gelini

Bu akıllı telefonlar cıktı ne iyi oldu napacagımızı bılemıyoduk şimdi kelıme anlamlarına bakıyoz vakıt gecıyo anasız buyuduk yol gosteren olmadı allah afetsın

2018-05-19

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Psikolojik, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Haziran - 2018