. tarafından 22.05.2017'de paylaşıldı
merhabalar 20yasındayım, dışarı çıkınca kalabalık ortamlarda bulununca ki özellikle tanıdık insanlar varsa kendimi çok rahatsız hissediyorum huzursuzum. sürekli kafamda herhangi bir olaya dayalı(en basit olaylar bile olabilir misal yolda çukur gördüğüm an düştüğümü anında canlandırmak ve bu hep oluyor)kurgular kuruyorum. insanlarla daha az muhatap olabilmek için çoğu sosyal hesabımı kapattım. hayallerim içinde hep kimseyi tanımadığım, kimseyle muhatap olmayacağım bir yere taşınmak var fakat gündelik hayatta bu dediklerimin bana ait olduğuna kimse inanmaz çünkü etrafa karşı sürekli gülen mizah havası içinde olan bir insanım ama kendimin bir rahatsızlığa sahip olduğunu düşünüyorum nedir sizce?
Huzursuzluk için 0 yorum yapıldı
Bende Böyleyim Kimseyle Muhattap Olmak İstemiyorum.bence Herkese Güleryüz Gösterdiğin İçin Olabilir Bana Da İnsanlar Çok İyi Olumlu Falan Derlerdi Artık İnsanlara Güleryüz Göstermiyorum Kimseyi Memnun Etmeye Çalışmıyorum Sende Öyle Yap.zorunlu İyi Gözükmenden Dolayı İyice İnsanlardan Soğumuşsun Bence.
Ece . 2017-07-11 / 4,5
|
|
|
Psikolojik |
|
Nevrotik |
|
Paranoya Belirtileri |
|
Kişilik Bozuklukları |
|
Psikolojik Hastalıklar |
|
Kendi Kendine Konuşma |
|
Ani Sinirlenme |
|
Sinir Hastalığı Belirtileri |
|
Sinir Krizi |
|
Paranoid Şizofreni |
|
Aşırı Sinirlilik |
|
Halüsinasyon |
|
Paranoid Kişilik Bozukluğu |
|
Anksiyete |
|
Mutsuzluk |
|
Narsistik Kişilik Bozukluğu |
|
Aşırı Heyecan |
|
Şizofreni Belirtileri |
|
Panik Atakta Görülen Belirtiler |
|
Histeri |
|
Ölüm Korkusu |
|
Paranoya Nedir |
|
Duygular |
|
Mitomani |
|
Şizoid Kişilik Bozukluğu |
|
Kaybetme Korkusu |
|
Psikoloji Nedir |
|
Stresle Başa Çıkma Yolları |
|
Kendine Zarar Verme |
|
Ket Vurma |
Popüler İçerik |
Psikolojik
Psikolojik rahatsızlıklar, çeşitli nedenlerle kişinin düşüncesinde, ruh halinde yada davranışlarında sorun olması halidir.
Ruh sağlığı ile Ruh hast...
|
Nevrotik
Nevrotik, duygu bozukluğu yüzünden aşırı şefkat isteme, odaklanamama, güvensizlik, plan yapamama, düşmanca ve saldırgan tutumlar içinde olma, anormal ...
|
Paranoya Belirtileri
Aşağıdakilerden en az dördünün olduğu ,genç erişkinlik döneminde başlayan ,başkalarının davranışlarını kotu niyetli şeklinde yorumlayıp, devamlı olara...
|
Kişilik Bozuklukları
Kişilik bozuklukları, insanın davranışlarında uzun süreli bozukluklara sebep olan, çevresel veya kalıtsal faktörlere bağlı olarak ortaya çıkabilen has...
|
Psikolojik Hastalıklar
Psikolojik Hastalıklar, Psikoloji insanın ruh halini tanımlayan ruh bilimidir. Duygu ve düşüncelerini dışarı belli edemeyen insanların belirli bir sür...
|
|