Kız arkadaşımın cok yakın çocukluk arkadaşı var bayan. bu dostu olarak gördüğü kişi kız arkadaşımın yanında benden önce ki erkek arkadaşlarınıda hiç istemiyomuş kaldı ki beni de istemiyor. hatta şunu demişliğide var 'bak o seninle evlenecek görürsün ama sonradan anlıycaksın iş işten geçmiş olacak' . birbirlerinde kalırken bu kişi kız arkadaşıma bir anne gibi sarılıyomuş sabaha kadar uyumuyo saçını okşuyo, öpüyo, üşüyorum dediğinde yine uyumadan saatlerce onu izleyerek sırtını sıvazlıyomuş ısıtma
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Arda bey, bu durum oldukça karmaşık ve hassas bir mesele gibi gözüküyor. Kız arkadaşınızın çocukluk arkadaşının ona olan yakın ilgisi ve davranışları, sizin ilişkinizi etkileyebilir ve rahatsızlık yaratabilir. Bu konuda kız arkadaşınızla açık ve samimi bir şekilde konuşmak, duygularınızı ve endişelerinizi dile getirmek önemli olabilir. Aynı zamanda, kız arkadaşınızın da bu durum hakkındaki düşüncelerini öğrenmek ve birbirinizi anlamaya çalışmak ilişkinizin sağlıklı bir şekilde devam etmesine yardımcı olabilir.
arda
07 Haziran 2024 CumaKız arkadaşımın cok yakın çocukluk arkadaşı var bayan. bu dostu olarak gördüğü kişi kız arkadaşımın yanında benden önce ki erkek arkadaşlarınıda hiç istemiyomuş kaldı ki beni de istemiyor. hatta şunu demişliğide var 'bak o seninle evlenecek görürsün ama sonradan anlıycaksın iş işten geçmiş olacak' . birbirlerinde kalırken bu kişi kız arkadaşıma bir anne gibi sarılıyomuş sabaha kadar uyumuyo saçını okşuyo, öpüyo, üşüyorum dediğinde yine uyumadan saatlerce onu izleyerek sırtını sıvazlıyomuş ısıtma
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiArda bey, bu durum oldukça karmaşık ve hassas bir mesele gibi gözüküyor. Kız arkadaşınızın çocukluk arkadaşının ona olan yakın ilgisi ve davranışları, sizin ilişkinizi etkileyebilir ve rahatsızlık yaratabilir. Bu konuda kız arkadaşınızla açık ve samimi bir şekilde konuşmak, duygularınızı ve endişelerinizi dile getirmek önemli olabilir. Aynı zamanda, kız arkadaşınızın da bu durum hakkındaki düşüncelerini öğrenmek ve birbirinizi anlamaya çalışmak ilişkinizin sağlıklı bir şekilde devam etmesine yardımcı olabilir.