eşim çalışmıyor 2 yıldır çalışıyorum bir yandanda üniversite okuyorum 2 oğlum var harç paramı biriktirmiştim eşim çalmış bende iki gündür çıktım eve gitmiyorum çocuklarımı çok özledim ama 15 binlira borç var üstüme çocukları alsam borçları ödeyemem onlara bakamam ama ana yüreği dayanamıyorum yardımcı olacak bir allahın kulu yokmu
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Çaresiz,
Bu zor durumda olduğunuzu anlıyorum. Öncelikle, yakın çevrenizden veya aile büyüklerinizden destek almayı denemelisiniz. Ayrıca, sosyal hizmetler veya yardım kuruluşları gibi devlet destekli programlardan yararlanabilirsiniz. Borçlarınızı yönetmek için bir mali danışmanla görüşmek de iyi bir adım olabilir. Çocuklarınız için en iyi çözümü bulmak adına profesyonel yardım almayı düşünün. Unutmayın, bu zor zamanlar geçer ve daha iyi günler gelecektir.
çaresiz
23 Mayıs 2024 Perşembeeşim çalışmıyor 2 yıldır çalışıyorum bir yandanda üniversite okuyorum 2 oğlum var harç paramı biriktirmiştim eşim çalmış bende iki gündür çıktım eve gitmiyorum çocuklarımı çok özledim ama 15 binlira borç var üstüme çocukları alsam borçları ödeyemem onlara bakamam ama ana yüreği dayanamıyorum yardımcı olacak bir allahın kulu yokmu
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiÇaresiz,
Bu zor durumda olduğunuzu anlıyorum. Öncelikle, yakın çevrenizden veya aile büyüklerinizden destek almayı denemelisiniz. Ayrıca, sosyal hizmetler veya yardım kuruluşları gibi devlet destekli programlardan yararlanabilirsiniz. Borçlarınızı yönetmek için bir mali danışmanla görüşmek de iyi bir adım olabilir. Çocuklarınız için en iyi çözümü bulmak adına profesyonel yardım almayı düşünün. Unutmayın, bu zor zamanlar geçer ve daha iyi günler gelecektir.