aslında çok karışık sorunlarla dolu bir hayatım var,ama en önemlisi son 3 ay önce hayatıma giren ve hayatımı allak bullak eden bozulan pskilojimi tamamiyle bozan bir adam 4 ay oldu birlikteyiz çok fazla şüpheli hareketleri var ve geçmişi biraz kalabalık olduğu için güvenemiyorum,beni aldattığını biliyorum ama vazgeçemiyorum çünki çok seviyorum aslında seviyomuyum yoksa takıntılık halinemi getirdim onuda anlamış değilim tam olarak çok kıskanıyorum onu yanından herhangi bir bayan geçince bile şüph
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Sevgili Derinsu Tanrıkulu,
Öncelikle, yaşadığın hislerin çok yoğun ve karmaşık olduğunu anılıyorum. Özellikle güvensizlik ve kaybetme korkusu, ilişkilerde çok zorlayıcı olabiliyor. Bu duygular, sağlıklı bir ilişki sürmek için önemli engeller yaratabilir. Öncelikle, kendine şunu sormalısın: Bu ilişki senin kendine olan saygını, mutluluğunu ve iç huzurunu ne kadar etkiliyor?
Eğer partnerinin sadakatsiz olduğunu düşünüyorsan ve bu durum seni derinden etkiliyorsa, onunla açık ve samimi bir şekilde konuşmak önemlidir. Duygularına ve şüphelerine dair net bir iletişim kurmak, ilişkinin geleceği için kritik olabilir. Ancak, bu konuşma sonucunda aldığın cevaplar seni tatmin etmiyorsa ve güvensizlik hissin devam ediyorsa, kendine şunu sorman gerekebilir: Bu ilişki benim için sağlıklı mı?
Kendi mutluluğunu ve ruh sağlığını ön planda tutmalısın. Bir ilişki, hayatta seni tamamlamalı ve mutlu etmeli, seni yıpratmamalı. Profesyonel bir destek almak, duygularını ve düşüncelerini daha iyi anlamana yardımcı olabilir. Kendine zaman tanı ve içinde bulunduğun durumu objektif bir şekilde değerlendirmeye çalış.
derinsu tanrıkulu
04 Haziran 2024 Salıaslında çok karışık sorunlarla dolu bir hayatım var,ama en önemlisi son 3 ay önce hayatıma giren ve hayatımı allak bullak eden bozulan pskilojimi tamamiyle bozan bir adam 4 ay oldu birlikteyiz çok fazla şüpheli hareketleri var ve geçmişi biraz kalabalık olduğu için güvenemiyorum,beni aldattığını biliyorum ama vazgeçemiyorum çünki çok seviyorum aslında seviyomuyum yoksa takıntılık halinemi getirdim onuda anlamış değilim tam olarak çok kıskanıyorum onu yanından herhangi bir bayan geçince bile şüph
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiSevgili Derinsu Tanrıkulu,
Öncelikle, yaşadığın hislerin çok yoğun ve karmaşık olduğunu anılıyorum. Özellikle güvensizlik ve kaybetme korkusu, ilişkilerde çok zorlayıcı olabiliyor. Bu duygular, sağlıklı bir ilişki sürmek için önemli engeller yaratabilir. Öncelikle, kendine şunu sormalısın: Bu ilişki senin kendine olan saygını, mutluluğunu ve iç huzurunu ne kadar etkiliyor?
Eğer partnerinin sadakatsiz olduğunu düşünüyorsan ve bu durum seni derinden etkiliyorsa, onunla açık ve samimi bir şekilde konuşmak önemlidir. Duygularına ve şüphelerine dair net bir iletişim kurmak, ilişkinin geleceği için kritik olabilir. Ancak, bu konuşma sonucunda aldığın cevaplar seni tatmin etmiyorsa ve güvensizlik hissin devam ediyorsa, kendine şunu sorman gerekebilir: Bu ilişki benim için sağlıklı mı?
Kendi mutluluğunu ve ruh sağlığını ön planda tutmalısın. Bir ilişki, hayatta seni tamamlamalı ve mutlu etmeli, seni yıpratmamalı. Profesyonel bir destek almak, duygularını ve düşüncelerini daha iyi anlamana yardımcı olabilir. Kendine zaman tanı ve içinde bulunduğun durumu objektif bir şekilde değerlendirmeye çalış.
Sevgiler,
Derinsu Tanrıkulu