Öncelikle ben 13 aydır prozac kullanıyorum ama sürekli davranışlarımda isteksizlik kafamda bazı kişilerin benim hakkımda konuştuğunu düşünmek kaygı mutsuzluk gibi sorunlarım var bana yardımcı olabilirmisiniz
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Bahadır bey, yaşadığınız semptomlar depresyon ve anksiyete ile ilişkili olabilir. Prozac kullanıyor olmanıza rağmen bu hislerin devam etmesi, tedavinizin gözden geçirilmesi gerektiğini gösterebilir. İlaç dozajının ayarlanması veya farklı bir tedavi yönteminin denenmesi gerekebilir. Bu konuda bir psikiyatrist ile görüşmeniz önemlidir. Ayrıca terapi desteği almayı da düşünebilirsiniz. Kendinizi yalnız hissetmeyin ve profesyonel yardım almaktan çekinmeyin.
Bahadır
12 Haziran 2024 ÇarşambaÖncelikle ben 13 aydır prozac kullanıyorum ama sürekli davranışlarımda isteksizlik kafamda bazı kişilerin benim hakkımda konuştuğunu düşünmek kaygı mutsuzluk gibi sorunlarım var bana yardımcı olabilirmisiniz
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiBahadır bey, yaşadığınız semptomlar depresyon ve anksiyete ile ilişkili olabilir. Prozac kullanıyor olmanıza rağmen bu hislerin devam etmesi, tedavinizin gözden geçirilmesi gerektiğini gösterebilir. İlaç dozajının ayarlanması veya farklı bir tedavi yönteminin denenmesi gerekebilir. Bu konuda bir psikiyatrist ile görüşmeniz önemlidir. Ayrıca terapi desteği almayı da düşünebilirsiniz. Kendinizi yalnız hissetmeyin ve profesyonel yardım almaktan çekinmeyin.