MERHABA ÖNCELİKLE BÖYLE BİR SİTE KURDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKUR EDERİM.
BENİM SORUM ŞÖYLE
BEN EVLENELİ 11 YIL OLDU 17 YAŞIMDA EVLENDİM VE UZUN ZAMAN ÇOÇUĞUMUZ OLMADI BU YÖNDEN HİÇ PROBLEM YAŞAMADIM 7 YIL SONRA BIR KIZIM OLDU VE ŞU ANDA 3,5 YAŞINDA HEMEN ARKASINDAN AMCAMIN HANIMI DOGUM YAPTI 1 OĞLU OLDU ODA 2 YAŞİNDA VE PROBLEMLER BAŞLADI BENIM GÖZLEMLERİM BENİ YANILTMADI !! BABAM DAHA ÇOK HAATTA AŞIRI BENIM YIYENIMLE ILGILENMEYE BASLADI VE BENIM KIZIM DA KISKANÇLIK SINIR VE SOZUMUZU DINLEMEMEYE BAS
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Oğuzhan, öncelikle yaşadığınız durumu anlıyorum ve sizin için zor olduğunu tahmin ediyorum. Çocuklar arasında kıskançlık doğal bir durumdur ve bu tür duygularla başa çıkmak bazen zor olabilir. Kızınıza daha fazla ilgi ve sevgi göstererek, onun kendini güvende hissetmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca, babanızla bu durumu açık bir şekilde konuşmak faydalı olabilir. Duygularınızı ve gözlemlerinizi paylaşarak, onun da farkındalığını artırabilirsiniz. Profesyonel bir destek almak da bu süreçte size yardımcı olabilir. Unutmayın, iletişim ve anlayış her zaman en iyi çözümdür.
OĞUZHAN
06 Haziran 2024 PerşembeMERHABA ÖNCELİKLE BÖYLE BİR SİTE KURDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKUR EDERİM.
BENİM SORUM ŞÖYLE
BEN EVLENELİ 11 YIL OLDU 17 YAŞIMDA EVLENDİM VE UZUN ZAMAN ÇOÇUĞUMUZ OLMADI BU YÖNDEN HİÇ PROBLEM YAŞAMADIM 7 YIL SONRA BIR KIZIM OLDU VE ŞU ANDA 3,5 YAŞINDA HEMEN ARKASINDAN AMCAMIN HANIMI DOGUM YAPTI 1 OĞLU OLDU ODA 2 YAŞİNDA VE PROBLEMLER BAŞLADI BENIM GÖZLEMLERİM BENİ YANILTMADI !! BABAM DAHA ÇOK HAATTA AŞIRI BENIM YIYENIMLE ILGILENMEYE BASLADI VE BENIM KIZIM DA KISKANÇLIK SINIR VE SOZUMUZU DINLEMEMEYE BAS
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiOğuzhan, öncelikle yaşadığınız durumu anlıyorum ve sizin için zor olduğunu tahmin ediyorum. Çocuklar arasında kıskançlık doğal bir durumdur ve bu tür duygularla başa çıkmak bazen zor olabilir. Kızınıza daha fazla ilgi ve sevgi göstererek, onun kendini güvende hissetmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca, babanızla bu durumu açık bir şekilde konuşmak faydalı olabilir. Duygularınızı ve gözlemlerinizi paylaşarak, onun da farkındalığını artırabilirsiniz. Profesyonel bir destek almak da bu süreçte size yardımcı olabilir. Unutmayın, iletişim ve anlayış her zaman en iyi çözümdür.